3e Zomeravondontmoeting 2019 van St. Thomas a Kempis

« Terug naar activiteiten
Event:
3e Zomeravondontmoeting 2019 van St. Thomas a Kempis
Date:
29 juni 2019 20:30
Organisator:
Stichting Thomas a Kempis
Telefoon:
06-28987955
Updated:
6 juni 2019
Locatie
bij de gedenksteen van Thomas a Kempis op de Agnietenberg
Adres:
Bergkloosterweg, Zwolle, Netherlands

De Thomas a Kempis Stichting heeft drie verschillende sprekers uit de Zwolse samenleving uitgenodigd om een korte overweging uit te spreken tijdens de zomeravondontmoetingen over het thema ‘ Inspirerend spreken over de Navolging.

De  laatste avond in 2019 vindt plaats op zaterdag 29 juni. De avond begint om 20.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting, napraten, koffie en thee. De zomeravondontmoeting vindt plaats bij de gedenksteen van Thomas a Kempis op de Agnietenberg, in de zomer wordt deze plek ook wel de Groene Kathedraal genoemd.

 

De sprekers zullen vooral ingaan op de vraag hoe het toch kan dat een boek uit Zwolle al eeuwenlang mensen inspireert en kan helpen in het leven. Ook in deze weken lopen er weer mensen uit bijvoorbeeld Peru, Nieuw Zeeland, Zuid Korea en Canada door Zwolle. Ze komen naar Nederland en naar Zwolle omdat ze zo zijn geraakt, en geïnspireerd, door het boek “ De Navolging van Christus “ van Thomas a Kempis.

Het thema inspirerend spreken over de Navolging wordt uitgelicht.  Op de 3e avond van de zomeravondontmoetingen komt Michael Buijkx, hij is diaken van de Parochie Thomas a Kempis en daarnaast docent. Begeleiding is er door ‘DominiCantus, o.l.v. René van Breukelen.

U bent van harte welkom op deze inspirerende avond op misschien wel de mooiste plek van Zwolle.