voorbereidingsavond voor de vredesweek van 2020

« Terug naar activiteiten

Deze activiteit is geweest.
Event:
voorbereidingsavond voor de vredesweek van 2020
Date:
26 maart 2020 00:00
Organisator:
Vredesplatform Zwolle
vredesplatformzwolle@gmail.com
Updated:
18 februari 2020
Locatie
Gaat niet door
Adres:

Zwolle

Gaat niet door: Uitnodiging voorbereiding voor de Vredesweek 2020 op donderdag 26 maart

Beste Lezer,

Dit jaar is de Vredesweek van 19 tot 26 september. Het thema is ‘Vrede verbindt verschil’. Net als de afgelopen jaren stimuleert het Vredesplatform Zwolle dat veel organisaties in de vredesweek activiteiten organiseren. Het is daarvoor goed om verbinding met elkaar te zoeken, elkaar te inspireren en eventueel samen te werken. Daarom organiseren we een voorbereidingsbijeenkomst op 26 maart. Graag nodigen wij je daarvoor uit. We bespreken de mogelijkheden van jouw organisatie in de komende Vredesweek. En wie weet, kunnen we net als de afgelopen twee jaren gezamenlijk de Walk of Peace organiseren. Het Vredesplatform Zwolle stelt voor om die dit jaar op 19 september in de wijk Dieze te houden.

Wat gaan we op 26 maart doen?    Mailen

We bespreken met elkaar de volgende vragen:

– Wat betekent voor jou ‘Vrede verbindt verschil’? – Wil je er aan meewerken om dit thema handen en voeten te geven in de

Vredesweek? – Walk op Peace in de wijk Dieze. Heb je ideeën? Op het eind van de avond zijn we hopelijk allemaal enthousiast om aan de slag te gaan voor de vredesweek 2020.

Het is fijn voor ons als je vóór 20 maart laat weten of je komt. Dit kan via vredesplatformzwolle@gmail.com. Of laat een van de leden van het Vredesplatform Zwolle weten dat je komt.

We zien uit naar je reactie en hopen je te ontmoeten op 26 maart.

Met vriendelijke groet van het Vredesplatform Zwolle,