1e x Voorstelling Zie de mens

« Terug naar activiteiten

Deze activiteit is geweest.
Event:
1e x Voorstelling Zie de mens
Begin:
29 maart 2023 20:00
Einde:
29 maart 2023 21:30
Organisator:
Joseph Wresinski Cultuur Stichting i.s.m. het UWV Maatwerkplaats
Telefoon:
06-41237501
sarah@wresinskicultuur.nl
Updated:
24 maart 2023
Locatie
Co Zwolle
Adres:

Grote Voort 8 – 10, Zwolle, Netherlands


We willen u van harte uitnodigen voor onze voorstelling Zie de mens die we volgende week weer in onze eigen stad spelen, Zwolle. Zie de mens spelen we op woensdag 29 (om 20u) en donderdag 30 (om 15u) maart bij Co – Grote Voort. Zie de mens is geïnspireerd op en gemaakt en uitgevoerd door mensen die leven in kansarme en kwetsbare situaties. Naast dat Zie de mens een bijzondere theaterervaring is, dragen wij onze kennis van armoede over en roepen op tot solidariteit met allen die kansarm en kwetsbaar zijn. Op die manier hopen wij mensen te inspireren om samen te bouwen aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen zich thuis en veilig voelt.

We hopen van harte dat u in de gelegenheid bent om naar de voorstelling te komen kijken. In de brief in de bijlage vindt u een link waar u zich kunt aanmelden.

“Fantastische voorstelling!! Goed acteerwerk, creatief concept. En bovenal het thema Zie de mens. Een hartverscheurende oproep om de systeemwereld ondergeschikt te maken aan de menselijke maat.

Het is een rake voorstelling en heeft mij ook echt geraakt.”

Zie ook de informatie bij 2e voorstelling op 30 maart om 15:00