Week van gebed 2021

27 juni 2020
Diverse kerken in Zwolle

Week van Gebed 2021: #blijfinmijnliefde

Week van Gebed , 17 t/m. 24 januari 2021 Zwolle e.o.
# Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen

Beste broeders en zusters,

allereerst wil ik jullie nog een goed, gezond en gezegend nieuwjaar wensen !
We mogen ons, ondanks alle omstandigheden, gezegend weten in en door de liefde van de Allerhoogste God.
Een Week van Gebed mag er in 2021 anders uitzien, Gods liefde blijft hetzelfde !
Graag roep ik u, jullie,  op om als geloofsgemeenschap actief deel te nemen aan de Week van Gebed. Deel uw ideeën, activiteiten rond de Week van Gebed met de andere geloofsgemeenschappen in Zwolle. Doe samen mee met de gebedsactiviteiten in de stad, on the way en online.
Gebedswandelingen in tweetallen, open 24/7 gebedsruimtes, stel dit thema centraal in uw vieringen, verspreid de liefde die u mag ontvangen , zet s.v.p. YouTube filmpjes online over wat dit thema met u doet , deel en ontmoet.
Geef uw ideeën en activiteiten door via ;  devriesvrolijk@tiscali.nl , 06-28987955 ( app), graag voor 12 januari !  Zegen en groet, Mink de Vries

Algemene informatie (landelijk) zie: www.raadvankerken.nl en www.missienederland.nl